Welkom bij Codare

Wij zijn uw persoonlijke Apple specialist aan huis. We komen graag langs voor persoonlijke ondersteuning bij de installatie en configuratie van uw Mac, IPad of IPhone. U kunt ons ook in schakelen voor een training op maat, vragen over de aanschaf van een Mac, of gewoon als uw Mac, iPad of IPhone het even niet meer doet. Codare is een vriend die u altijd kan bellen.We zijn zeer ervaren en getraind, werken met goede producten en komen onze afspraken na.
Bekijk onze diensten of neem voor vragen contact met ons op.

Op zoek naar een Apple Workshop?

Codare biedt een aantal apple workshops aan. Deze workshops zijn voor elk niveau en worden aan huis gegeven. Staat de workshop die u zoekt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op en kies voor een workshop op maat. Wij zullen samen met u uw wensen bespreken. De workshops van Codare duren 2 uur.

Op zoek naar hulp bij het installeren van uw Apple producten?

Codare biedt een aantal Apple workshops om dit zelf onder de knie te krijgen. Natuurlijk kunt u er ook gewoon voor kiezen om dit door Codare te laten doen, dat is wel zo makkelijk. Het maakt niet uit of u nu reeds apple gebruiker bent of er voor het eerst een heeft. We hebben gedegen kennis om u snel op weg te helpen, onder andere met het maken van backups en het terugzetten van backups of het inrichten van uw Mac en clouddiensten.

Op zoek naar hulp bij het installeren van uw Office producten?

Ook voor Office 365 bent u bij Codare aanzet juiste adres. We zijn de leverancier van Microsoft Producten zoals Microsoft Office 365 standaard en premium en kunnen deze uiteraard voor u installeren en gebruiksklaar maken. Tevens geven wij workshops in het gebruik van de dienst.